Ποιός Έλληνας κάνει καριέρα στην Αμερική... διαφημίζοντας γιαούρτια;

Κάντε κλικ και μάθετε την απάντηση!

Με διαφήμιση... γιαουρτιού συνεχίζει την καριέρα του στην αμερικανική τηλεόραση ο John Stamos, o ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που γνώρισε την απο��έωση μέσω της σειράς «Full House»!

Λαμβάνοντας υπόψη τις ρίζες του, γνωστή εταιρεία γαλακτοκομικών επιστράτευσε τον John, που και γοητευτικός είναι και ολίγαν τι ελληνικά κατέχει.

«Είμαι υπερήφανος Έλληνας και επίσης λατρεύω το γιαούρτι. Επομένως όταν δέχθηκα τη συγκεκριμένη πρόταση, απλά δε γινόταν να αρνηθώ», δήλωσε ο John στην αμερικανική εφημερίδα «Metro».

Στην διαφήμιση βλέπουμε ένα πάρτι και την οικοδέσποινα να δέχεται ένα μπουκάλι από την καλύτερη σαμπάνια στον κόσμο και να ενθουσιάζεται. Η πόρτα χτυπά και εμφανίζεται ο ηθοποιός, κρατώντας το... γιαούρτι. Τι κι αν η οικοδέσποινα «ξινίζει» αρχικά; Στη συνέχεια δοκιμάζει το γιαούρτι και δεν το αλλάζει με τίποτα!

Η πλάκα είναι ότι ή ο ηθοποιός έχει ξεχάσει τα ελληνικά, ή κάποιος του τα είπε λάθος: αφού το γιαούρτι λέγεται «Oikos», δεν θα έπρεπε να προφέρεται «ίκος»; Λογικό θα πείτε... Κι όμως - ακούμε να το λένε «όικος»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top