Α. Πρέλεβιτς: Αν έμενα έγκυος τώρα, δεν θα κρατούσα το παιδί»

Τι την «εμποδίζει» να γίνει μητέρα αν και έχει σοβαρή σχέση

Α. Πρέλεβιτς: Αν έμενα έγκυος τώρα, δεν θα κρατούσα το παιδί»

Μπορεί να είναι τρελή και παλαβή με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Δημήτρη, η Σταρ Ελλάς 2010, Άννα Πρέλεβιτς όμως, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό «People» αν της τύχαινε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μάλλον θα τη διέκοπτε:« αν έμενα έγκυος σήμερα, δε νομίζω πως θα κρατούσα το παιδί» λέει με αποφασιστικότητα.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι μόλις 21 έτους και νιώθει πως δεν είναι ώριμη για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί: «δεν έχω φτάσει στην ηλικία που θα ήθελα να γίνω μητέρα. Οπότε δεν θα μπορούσα να δώσω τη φροντίδα που θα έπρεπε. Ένα μωρό άλλωστε θέλει 100% αφοσίωση και γω ακόμα δεν μπορώ να του την προσφέρω» επισημαίνει.

Ούτε όμως και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας νιώθει έτοιμη η Άννα. Ο πατέρας της μπορεί να θέλει για γαμπρό του το σύντροφό της όμως αυτό θα αργήσει να γίνει : «με το Δημήτρη είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα το μεγάλο έρωτα τόσο μικρή όμως δε σκέφτομαι να παντρευτώ» ολοκληρώνει η μελαχρινή καλλονή.

Τώρα ζει τον απόλυτο έρωτα όμως στο παρελθόν υπήρξαν και κάποιοι έρωτες που όμως έμειναν ανεκπλήρωτοι. Εξάλλου, όπως τονίζει είναι και εκείνη μία συνηθισμένη κοπέλα: «πολλές φορές βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λεω πως είσαι έτσι και άλλες που σηκώνομαι και είμαι μια χαρά. Έχω ζήσει και εγώ έναν ανεκπλήρωτο έρωτα όταν ήμουν 13 χρονών και μου άρεσε ένα αγόρι που ήταν 15. Ποτέ δεν έγινε τίποτα» επισημαίνει.

Όσο για το πώς τον προτιμά τον άντρα; Φυσικά θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει το πάνω χέρι. Αλλωστε ο άντρας θα πρέπει να είναι… Άντρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top