Δήμαρχος «βάφτισε» δρόμο... Justin Bieber!

Πού βρίσκεται η οδός του νεαρού ποπ σταρ;

Δήμαρχος «βάφτισε» δρόμο... Justin Bieber!

Δεν μας έφταναν τα ουρλιαχτά και οι λιποθυμίες των κοριτσιών για τον Justin Bieber, ήρθε και το επόμενο «χτύπημα»: το όνομα του νεαρού ποπ σταρ έχει πλέον ο δρόμος μιας πόλης στο Τέξας και, μάλιστα, με απόφαση δημάρχου!

Τα πάνω - κάτω έφερε στο Φόρνεϊ η Caroline Gonzalez, μία 11χρονη που κέρδισε τοπικό διαγωνισμό και έγινε δήμαρχος για μία ημέρα.

Πρώτο και μόνο μέλημα της Caroline ήταν να τιμήσει τον αγαπημένο της τραγουδιστή και, μιας και συναυλία δεν προλάβαινε να κανονίσει, αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους!

«Μου αρέσει η μουσική του και τον συμπαθώ. Έτσι, σκέφτηκα: “γιατί να μην έχω ένα δρόμο στην πόλη μου που να έχει το όνομα του αγαπημένου μου τραγουδιστή;”», δήλωσε όλο ενθουσιασμό η 11χρονη δήμαρχος που τοποθέτησε την σχετική πινακίδα με τα ίδια της τα χεράκια...

Το τι σχόλια και τι σχολιανά έχει ξεσηκώσει η ονοματολογία δεν περιγράφεται, με τους θαυμαστές και τους haters του νεαρού τραγουδιστή να ανταλλάσουν «πυρά» στο Ίντερνετ.

Αλλά τι να σου κάνει και η Caroline; Μικρό κορίτσι είναι! Άσε που μπορεί να «πλημμυρίσει» η πόλη της από θαυμάστριες του Justin, οπότε -πλάκα, πλάκα- θα βοηθήσει τον τουρισμό... Τουλάχιστον δεν «βόλεψε» κανέναν δικό της στο δημαρχείο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top