Ryan Reynolds: «δεν έχω ξεπεράσει την Scarlett Johansson»

Τι λέει για τις επιδόσεις του στο σεξ και τον γάμο

Ryan Reynolds: «δεν έχω ξεπεράσει την Scarlett Johansson»

«Αν έλεγα ότι έχω ξεπεράσει το διαζύγιό μου με την Scarlett εντελώς, θα έλεγα ψέματα. Αλλά αισθάνομαι πως μέρα με την μέρα είμαι και καλύτερα», εξομολογείται ο Ryan Reynolds και δεν παραλείπει να μας ενημερώσει ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γυναίκα στο κρεβάτι!

Σε συνέντευξή του στο «Down Town», ο δημοφιλής ηθοποιός δεν κρύβει το «κόλλημά» του με την Scarlett Johansson. «Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον που παίρνει διαζύγιο ότι ο πόνος του είναι ψευδαίσθηση. Οποιοσδήποτε παίρνει διαζύγιο έρχεται αντιμέτωπος με πολύ πόνο, αλλά σ��γά σιγά το ξεπερνά... Το καλό είναι πως όλο αυτό το πέρασα κάπως απομονωμένος: τα media δεν ήταν «καλεσμένα» στον γάμο μου και σίγουρα δεν ήταν «καλεσμένα» στο διαζύγιό μου», λέει χαρακτηριστικά.

Τέτοιο «σκάλωμα» έχει φάει με την γοητευτική συνάδελφό του, που χαρακτηρίζει «εξωπραγματικό» το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά γαμπρός και υπογραμμίζει πως δεν έχει διάθεση ούτε για σταθερή σχέση! Το ότι υπήρξε ζευγάρι για μερικούς μήνες με την Charlize Theron μάλλον το ξέχασε...

«Οι αντοχές μου στο σεξ είναι οι καλύτερες. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά μπορώ να ικανοποιήσω μια γυναίκα με τον καλύτερο τρόπο. Με την ενέργεια ενός 18αρη και την πείρα ενός 34χρονου», συνεχίζει ο Ryan και εξαίρει τις επιδόσεις του στο σεξ. Παράλληλα, προσθέτει πως είναι υπερήφανος για τον εαυτό του και θεωρεί ως μεγαλύτερο επίτευγμά του το ότι βρήκε την θέση του στο «κινηματογραφικό χάος».

Τέλος, μπορεί να έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη, όμως, τολμά να παραδεχθεί πως είχε περιττά κιλά και όχι το καλογυμνασμένο κορμί που βλέπουμε σήμερα. «Μέχρι το γυμνάσιο ήμουν huge! Έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου και σπάνια πήγαινα στο μάθημα της γυμναστικής», αναφέρει και αποκαλύπτει πως πήρε την απόφαση να αδυνατίσει όταν τον απέρριψε η κόρη της γειτόνισσας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top