Δείτε τον τσιγγάνικο γάμο της Kate Moss

Oι φωτογραφίες του Μario Testino στο φως της δημοσιότητας

Δείτε τον  τσιγγάνικο γάμο της  Kate Moss

Ένας γάμος αλλιώτικος από τους κλασικούς… Χολυγουντιανούς ,ήταν αυτός της Kate Moss και του Jamie Hince.Ο φωτογράφος Μario Τestino που απαθανάτισε κάθε στιγμή του ζευγαριού εκείνη τη μέρα μοιράστηκε μαζί μας τις μοναδικές στιγμές του ζευγαριού!

Με αφορμή το γάμο του μοντέλου, ο δημοφιλής φωτογράφος θυμάται κάτι που της είχε πει όταν εκείνη βρισκόταν στο ξεκίνημά της: «της είχα τονίσει τη διαφορά μεταξύ αρώματος και κολόνιας. Το άρωμα το βάζεις μία φορά πάνω σου και διαρκεί εώς και μία εβδομάδα, την κολόνια αντίθετα την ψεκάζεις συνέχεια πάνω σου, αφού γρήγορα χάνει τη μυρωδιά της. Εσύ λοιπόν είσαι άρωμα, έτσι της είχα πει» επισήμανε.

Η Kate Moss είχε για παρανυφάκια δεκαέξι κοριτσάκια ενώ σέρβιρε στους καλεσμένους κοκτέιλ που έφερε το όνομά της με βασικά συστατικά τη βότκα και τη σαμπάνια.

Το «τσιγγάνικο» νυφικό της ξανθιάς καλλονής επιμελήθηκε ο John Galliano αφού το topmodelείναι θαυμάστριά του. Πολλές συντάκτριες περιοδικών μόδας δήλωσαν ενθουσιασμένες με το γάμο του μοντέλου ενώ οι φωτογραφίες από την τελετή θα δοθούν για το Αμερικανικό Vogueτου Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top