Τρένο για... πάρτη τους νοίκιασαν οι Brangelina

Σιγά μην ταξίδευαν με τους «κοινούς θνητούς»

Τρένο για... πάρτη τους νοίκιασαν οι Brangelina

Από το Λονδίνο στη Γλασκώβη θέλησαν να πάνε οικογενειακώς ο Brad Pitt και η Angelina Jolie και τι καλύτερο από το ταξίδι με τρένο; Μόνο που οι δύο σταρ δεν πήραν το τρενάκι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά... ναύλωσαν ένα μόνο για αυτούς!

Για χάρη των γυρισμάτων του Brad για την ταινία «World War Z» η οικογένεια βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα. Έλα, όμως, που έπρεπε να πάει στη Σκωτία ο μπαμπάς... Έτσι, πήραν την απόφαση να κάνουν το 5ωρο ταξίδι με το τρένο!

Κατά τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, μαζί με τους Brangelina ήταν και το υπόλοιπο καστ της ταινίας, ενώ η γνωστή ηθοποιός κουβάλησε μαζί της μερικά παιχνίδια για να κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά της.

Brad, Αngelina, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox αποβιβάστηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Γλασκώβη, όπου πλήθος φωτογράφων, δημοσιογράφων και κόσμου είχε κατακλύσει τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Όχι, ούτε αυτόγραφα υπέγραψαν, ούτε στήθηκαν για δηλώσεις... Περπάτησαν στην αποβάθρα, μπήκαν σε ασημένια οχήματα με φιμέ τζάμια και... μην τους είδατε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top