Δεν άντεξε να την βλέπει γυμνή στα περιοδικά και την χώρισε!

Ποιος είναι ο άντρας ο πολλά βαρύς που αυτά δεν τα σηκώνει;

Δεν άντεξε να την βλέπει γυμνή στα περιοδικά και την χώρισε!

Όλα της τα όνειρα γκρεμίστηκαν μέσα σε μία νύχτα. Ο,τι όραμα είχε κι εκείνο το κορίτσι να ζήσει αυτά που έζησε και η Catherine «έγινε καπνός» μέσα σε ένα βράδυ.


Η Florence Brudenelle-Bruce αρχικά ξετρέλανε τον πρίγκιπα Harry. Τις πρώτες ημέρες, όσοι τους έβλεπαν μαζί έκαναν λόγο για ονειρεμένο ζευγάρι που θα είναι – αν όχι για πάντα – σίγουρα για πάρα πολύ καιρό μαζί. Όμως, όταν ο γαλαζοαίματος άρχισε να μαθαίνει «τι εστί Florence», την έκανε και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. «Χωρίζω. Τέρμα. Εμένα δεν θα με τυλίξει καμία. Πόσο μάλλον μια συνομίλική μου που συνεχώς φωτογραφίζεται μόνον με τα εσώρουχά της», φέρεται να δήλωσε ο Harry λίγο πριν δώσει οριστικό τέλος στην σχέση του με την μέχρι σήμερα σύντροφό του.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Ο Harry έμαθε από το περιβάλλον του, αλλά και από τα περιοδικά, ότι το «κελεπούρι που είχε… ψωνίσει», μέχρι πριν από λίγο καιρό έβγαινε μυστικά ραντεβουδάκια με τον άσο της Formula1 Jenson Button. Και επειδή το «μέχρι πριν από λίγο καιρό» δεν διευκρινίσθηκε πλήρως, οπότε δεν κατέστη σαφές εάν υπήρξε διάστημα που η νεαρά το έπαιζε σε διπλό ταμπλό, ο Harryείπε να το λήξει το θέμα.


Οι πληροφορίες πάντως θέλουν και το Παλάτι να έχει επέμβει στο θέμα, αλλά και τον ίδιο τον Harry να επισπεύδει τον χωρισμό του, μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης, καθώς το πράγμα φαινόταν ότι «στραβώνει».

Εμ κι εκείνη… Με κοτζάμ πρίγκιπα έκανε σχέση. Τι άλλο ήθελε πια; Δεν την έφθαναν όλα αυτά, ήθελε και τα γυμνά και άλλον άντρα; Τς, τς, τς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top