Πασίγνωστη τραγουδίστρια «σκάει μύτη» με την Στρουμφίτα ΚΑΙ ασορτί μανό

Δείτε το ρούχο και το... νύχι που «έβγαζαν μάτι»

Πασίγνωστη τραγουδίστρια «σκάει μύτη» με την Στρουμφίτα ΚΑΙ ασορτί μανό

Το να πάει κανείς σε μια συναυλία φορώντας μπλουζάκι ή γενικά ρούχο με την στάμπα ή το όνομα του τραγουδιστή (ή του συγκροτήματος) που θα παρακολουθήσει δεν αποτελεί πρωτοτυπία.

Αυτή η εικόνα όμως πραγματικά «έβγαζε μάτι». Ο λόγος για την Kate Perry, η οποία μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά αυτή ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Η διάσημη τραγουδί��τρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «τα στρουμφάκια» στην Νέα Υόρκη, ως άλλη… στρουμφίτα. Στην κυριολεξία.

Το σούπερ μίνι φόρεμά της είχε επάνω του μια τεράστια στρουμφίτα, η οποία όχι μόνο έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν δεκάδες φορές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και πανάκριβο. Ολόκληρη η ηρωίδα ήταν «τίγκα» στα στρας, ενώ την εμφάνιση της τραγουδίστριας συμπλήρωνε το μανικιούρ της. Όλα τα δάχτυλα ήταν στολισμένα με μορφές των αγαπημένων κινουμένων σχεδίων. Κάθε νύχι και άλλος ήρωας!

Η Perry μάλιστα ολοκλήρωσε το look με κατάξανθο μαλλί, ασορτί με αυτό της αγαπημένης της Στρουμφίτας, κάνοντας πολλούς να μην την αναγνωρίσουν καν. Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που δήλωσαν ότι την προτιμούν με το καστανό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top