ΚΙ άλλες αποκαλύψεις για τον Harvey Weinstein

Οι δηλώσεις που έκανε η πρώην βοηθός του

ΚΙ άλλες αποκαλύψεις για τον Harvey Weinstein:

Η πρώην βοηθός του Harvey Weinstein δηλώνει τώρα ότι προσπάθησε να τον σταματήσει να ασκεί σεξουαλική βία περίπου πριν από δύο δεκαετίες, αναγκάζοντάς τον να υπογράψει νομική συμφωνία που προέβλεπε ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία και ότι θα άλλαζε τρόπους.

Η Zelda Perkins παραιτήθηκε από την εταιρεία παραγωγής το 1998 μαζί με συνάδελφό της που κατηγόρησε τον τότε ισχυρό άνδρα του Hollywood για βιασμό.

Ως μέρους του συμβιβασμού, η Perkins είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα εμπιστευτικότητας. Αυτό την ανάγκασε στη σιωπή αλλά παράλληλα ανάγκασε τον Weinstein να υποβληθεί σε θεραπεία για τρία χρόνια. Το συμβόλαιο δέσμευε ακόμα την εταιρεία να αποκαλύψει τα πάντα στον τότε ιδιοκτήτη της εταιρείας που ήταν η Walt Disney Co. Ή να απολύσει τον Weinstein αν εξαγόραζε περισσότερους ανθρώπους για να καλύψει τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Zelda Perkins στόχος της ήταν να δημιουργήσει προστασία για ανθρώπους στο μέλλον αλλά δεν έχει ενημέρωση σήμερα αν τηρήθηκαν οι υποχρεώσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top