Ποιος δήλωσε για την Μελέτη: «Μου έχει ζητήσει να την ετοιμάσω για το μαιευτήριο για να γεννήσει με στυλ»

Ο λόγος για τον Πάνο Καλλίτση

Έφυγε από το Dancing για να γεννήσει και αναμένεται να φέρει στον κόσμο και η Ελεονώρα Μελέτη τις προσεχείς ημέρες τον καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια έχει μπει στο μήνα της και ανάρτηση για την μέλλουσα μαμά έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πάνος Καλλίτσης, αποκαλύπτοντας ότι θα την ετοιμάσειγια το μαιευτήριο, ώστε να γεννήσει με στυλ!

«2005: γνώρισα αυτό το κορίτσι όταν με πήραν από τον αντ1 για να αναλάβω την εικόνα της. Ήταν το στοίχημα τους. 2017: Εδώ την ετοιμάζω για νύφη… μου έχει ζητήσει να την ετοιμάσω κ για το μαιευτήριο για να γεννήσει με στυλ κ να τη δει το μωρό της όμορφη κ περιποιημένη… απλά περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή του.

 

 

2005: γνώρισα αυτό το κορίτσι όταν με πήραν από τον αντ1 για να αναλάβω την εικόνα της. Ήταν το στοίχημα τους. 2017: εδω την ετοιμάζω για νύφη... μου έχει ζητήσει να την ετοιμάσω κ για το μαιευτήριο για να γεννήσει με στυλ κ να τη δει το μωρό της όμορφη κ περιποιημένη... απλα περιμένω να χτυπήσει το τηλεφωνο! @nonoram #truefriends #momtobe #makeup #hair #thatfunnyface #panoskallitsis #panoskallitsissalon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kallitsis (@panoskallitsis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top