Αποκλειστικό: H Oρθούλα μιλά για τις στιγμές αγωνίας που ζει

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω! Σαν την υγεία δεν υπάρχει...»

Αποκλειστικό: H Oρθούλα μιλά για τις στιγμές αγωνίας που ζει
Για τις στιγμές αγωνίας που ζει, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star, η Ορθούλα Παπαδάκου.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, η Ορθούλα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη κι άλλη κρίση.

«Αισθανόμουνα αδυναμία, μουδιάσματα, σαν σφίξιμο. Είμαι 68 κιλά και ένιωθα ένα κιλό. Σαν να φεύγω», δήλωσε εμφανώ�� καταβεβλημένη η ίδια.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμάται πότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε τα πολύ ανησυχητικά συμπτώματα:

«Η 1η φορά ήταν πριν δυο μήνες. Φώναζα μπροστά στον αδερφό και στον πατέρα μου, γιατί νόμιζα ότι πεθαίνω. Ένιωθα πανικό ύστερα από αυτά που έπαθα. Έλεγα τότε “σας αγαπάω όλους”».

Όπως εξομολογείται, σε όλες τις κρίσεις που υπέστη, έπαθε ακριβώς το ίδιο πράγμα:

«Το χέρι μου άρχισε να τρέμει, είχα ένα σφίξιμο και το πόδι έπαιζε από μόνο του. Στην αρχή με “χτύπαγε” και στο πρόσωπο».

Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή είναι ο πατέρας της και η νύφη της, Μάντα Παπαδάκου: «Τους σπάω τα νεύρα στο σπίτι γιατί είμαι άνθρωπος που δεν μπορείς να με κλείσεις εύκολα σπίτι. Πήγαινα γυμναστήριο κάθε μέρα, στη δουλειά μου, στους φίλους μου».

Ο Γολγοθάς για την Ορθούλα πέρασε. Μετά την τελευταία κρίση, επέστρεψε σπίτι της και πλέον έχει μάθει να διατηρεί την ψυχραιμία της.

Το μόνο που θέλει πλέον είναι «να μπω πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τώρα δέκα μέρες. Κάνω το σταυρό μου και λέω δόξα τω θεώ. Πάνω από την υγεία, δεν υπάρχει».

Δείτε τις δηλώσεις της στο video...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top