Δέσποινα Καμπούρη: «Αυτό είναι ευτυχία!»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση της κορούλας της

Δέσποινα Καμπούρη: «Αυτό είναι ευτυχία!»
Ξετρελαμένη είναι η Δέσποινα Καμπούρη και οι φιλενάδες της με την νεογέννητη κορούλα της, την οποία αποκαλούν χαϊδευτικά… «κινεζάκι»!

Ο λόγος; μάλλον έχει πάρει τα σκιστά μάτια της μαμάς της, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο τους μοιάζουνε πολύ.Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, Ναταλία Γερμανού, Έλλη Κοκκίνου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαριέττα Χρουσαλά και πολλοί άλλοι, έσπευσαν μέσω Twitter να δώσουν τις ευχές τους στη Δέσποινα Καμπούρη, με το που έμαθαν ότι γέννησε.

Σήμερα, ήταν η σειρά της νεαρής παρουσιάστριας να τις ευχαριστήσει. Αφού λοιπόν ανακοίνωσε σε όλους τους Twitterόφιλους της ότι "αυτό είναι ευτυχία", απάντησε στην κολλητή της Σίσσυ Χρηστίδου:

«Κορίτσι μου πόσο δίκιο είχες! Ανεπανάληπτες στιγμές!»
Η Σίσσυ Χρηστίδου που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Χαλκιδική, της ανταπάντησε: «αν δεν είχα το πάρτι μεθαύριο, θα ήμουν ήδη εκεί και το ξέρεις! Δεν γλυτώνεις πάντως! Next week θα σου κατσικωθώ!!!»

Στο σημείο αυτό παρενέβη η Έλλη Κοκκίνου, που έστειλε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «θα τρελαθείς απ΄την ομορφιά της! Ένα αγγελούδι!!!».

Τι απάντησε η Σίσσυ; «Είδα φωτογραφίες και έχω τρελαθεί!!! Κινεζάκι!!! Ποκαχόντας! Θέλω να ζουλήξωωωωωωωωωω!!!»
Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Καμπούρη ευχαρίστησε και την Μαριέττα Χρουσαλά που βρίσκεται εκτός Αθηνών, σε διακοπές με τον σύζυγο της:

«Σ΄ευχαριστούμε πολύ Μαριεττάκι μου. Εσείς θα την δείτε στο σπίτι! Φιλάκια στον Λέων. Θα τα πούμε από κοντά όταν επιστρέψετε!»

Τέλος, ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε και στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας της: «Ευχαριστώωωωω!!!! Τώρα είναι 2 τα κινεζάκια!!!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top