Ποιοι "έφαγαν" πόρτα από τον γάμο Meghan Markle-Πρίγκιπα Harry;

Κι όμως είναι συγγενείς τους!

πόρτα από τον γάμο Meghan Markle-Πρίγκιπα Harry;

Μπορεί το παλάτι να έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση για τους καλεσμένους στον γάμο της χρονιάς, αλλά αν και θα παρευρεθούν "απλοί πολίτες", υπάρχουν συγγενείς του ζευγαριού που δεν πήρνα καν προσκλητήριο.

Ναι μιλάμε για τον γάμο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, που έριξαν "πόρτα" σε πρόσωπα με τα οποία τους συνδέει το ίδιο αίμα!

Όλοι μετρούν αντίστροφα μετά πλέον για τον πιο πολυσυζητημένο επικειμένο γάμο της χρονιάς. Ο λόγος για τους πρίγκιπα Harry και Meghan Markle οι οποίοι θα ενώσουν τις ζωές τους σε λιγότερο από δύο μήνες με το μυστήριο να τελείται

Έτσι, στις 19 Μαΐου, στο St. George Chapel στο Κάστρο του Windsor ανάμεσα στους 600 καλεσμένους δεν θα είναι ο Tyler Dooley, ο ανιψιός της 36χρονης μέλλουσας πριγκίπισσας και γιος του μεγαλύτερου ετεροθαλούς αδελφού της Thomas Markle. Και το αποκάλυψε ο ίδιος, καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain».

Είπε εν ολίγοις on air ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του Tracy δεν έλαβαν ποτέ πρόσκληση για το χαρμόσυνο γεγονός, προσθέτοντας ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχει μιλήσει στη θεία του, ενώ η μητέρα του έχει να τη δει πάνω από δύο δεκαετίες.

«Οι πιθανότητες είναι ότι δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ προσκλήσεις και αυτό είναι εντάξει. Την στηρίζουμε και είμαστε περήφανοι για εκείνη», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top