Μελέτη: Τι απαντά σε όσους λένε ότι έκανε ρετούς στα κιλά της;

Ξεσπάθωσε μέσω... Twitter η παρουσιάστρια!

Μελέτη: Τι απαντά σε όσους λένε ότι έκανε ρετούς στα κιλά της;
Εξοργισμένη είναι η Ελεονώρα Μελέτη, με όσους υποστηρίζουν ότι η φωτογράφηση της για λογαριασμό του Nitro ήταν ρετουσαρισμένη.

Η παρουσιάστρια, είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά, πως ήταν επιλογή της να μην πέσει photoshop στις φωτογραφίες γιατί «συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει ο εαυτός μου ακριβώς όπως είναι. Δεν θέλω να με δω με δίμετρα πόδια και αψεγάδιαστο ποπό, γιατί απλά δεν έχω!»

Φαίνεται όμως πως οι εν λόγω φωτογραφίες δεν έπεισαν πολλούς. Έτσι σχεδόν δυο εβδομάδες μετά, η Ελεονώρα επανήλθε –μέσω Twitter αυτή τη φορά- για να τους πει μια και καλή ότι: «Στο Nitro δεν ρετουσάραμε κιλά. Τα χρώματα και το φως, τι να σας πω. Ο σκούλος είναι άψογος. Άντε πια. Επειδή κάτι τύποι το κουράζουν».

Και συνέχισε: «αν πάλι ανεβάσω φώτο τον ποπό μου από κινητό θα λένε: αυτοδείχνεται το ψώνιο! Κατάλαβες; δεν βγάζεις άκρη. Ο,τι έχουν αποφασίσει θα πιστέψουν».

Μάλιστα όπως εξήγησε σε πολλούς Twitterόφιλους της που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της, «θεά μπορεί να μην είμαι, αλλά μου τη δίνουν οι δύσπιστοι. Σωματάρα δεν είμαι, αλλά ούτε δουλεύω τον κόσμο και τον εαυτό μου».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top