Και άλλος χωρισμός – σοκ στην σοουμπίζ

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών δεν είναι πια μαζί;

Και άλλος χωρισμός – σοκ στην σοουμπίζ

Δεν πρόλαβαν καλά – καλά να γίνουν ζευγάρι και... χώρισαν. Ο λόγος για την πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν και τον συνάδελφό της ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, που έπειτα από δύο μήνες μαζί αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα τουλάχιστον με το περιοδικό «Us Weekly».

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ο 34χρονος ήθελε μια χαλαρή σχέση, αφού μόλις πριν ένα χρόνο χώρισε με την Σκάρλετ Γιόχανσον, ενώ η εκκρηκτική ξανθιά σουπερστάρ ήθελε κάτι πολύ παραπάνω αφού της έχει χτυπήσει καμπανάκι το ένστικτο της μητρότητας και βιάζεται να κάνει οικογένεια.

«Ο Ryan ήθελε μια απλή σχέση, αλλά η Charlize ήθελε κάτι πιο σοβαρό, να αποκτήσει παιδιά και να κάνει οικογένεια, πριν αρχίσει να μεγαλώνει περισσότερο», αποκάλυψε στο περιοδικό άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον, που αποτελεί και την πηγή του όλου αυτού δημοσιεύματος.

Οι φήμες για την σχέση του Ρέινολντς με την Σαρλίζ Θερόν ξεκίνησαν λίγο καιρό μετά την επίσημη έκδοση του διαζυγίου του με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αρχικά είχαν διαψευστεί αλλά τελικά επαληθεύτηκαν. Μένει να δούμε αν θα επαληθευθεί και αυτός ο δεύτερος χωρισμός του μέσα σε ένα χρόνο.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα την πρωτοβουλία για τον χωρισμό την πήρε ο άντρας, με αποτέλεσμα η 36χρονη ηθοποιός να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αν και η ίδια βαθιά μέσα της ήξερε πως αυτή η σχέση δεν θα κρατούσε για πολύ δεδομένων των επιθυμιών του Ρέινολντς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top