Jane Fonda: «μου αρέσει να δείχνω τα οπίσθια και την πλάτη μου!»

Η γυναίκα που αψηφά το χρόνο-Και είναι ήδη 73 ετών!

Jane Fonda: «μου αρέσει να δείχνω τα οπίσθια και την πλάτη μου!»
Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε γυναίκα είναι η Jane Fonda. Στα 73 της χρόνια, αν και θεωρητικά έχει μπει στην τρίτη ηλικία, δεν έχει χάσει καθόλου το sex appeal, τη γοητεία και την σεξουαλικότητα της!

Η διάσημη ηθοποιός, πιο γοητευτική από ποτέ, χώρεσε την καλίγραμμη σιλουέτα της σε μια απίστευτα στενή και αποκαλυπτική τουαλέτα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με το αποτέλεσμα.

Τύφλα να’ χουν οι νεώτερες ήταν αυτή η φωτογράφηση, για λογαριασμό του Harper’ s Bazaar, όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι πάλεψε πολύ με το σώμα και τον εαυτό της, καθώς υπέφερε από βουλιμία:

«Δεν ήμουν καθόλου ευτυχισμένη. Από την εφηβεία μου μέχρι και τα 50 μου. Μου πήρε πολύ καιρό. Υπέφερα από βουλιμία, και όσο μεγαλώνεις, τόσο χειρότερο γίνεται».
Παραδέχεται μάλιστα το πόσο δύσκολο της ήταν να συνέλθει από τη βουλιμία: «σου παίρνει καιρό να μαζέψεις τα κομμάτια σου όταν παλεύεις με τη βουλιμία. Είχα καριέρα, οικογένεια, κέρδιζα βραβεία, και πάλι μου ήταν δύσκολο».

Ξαφνικά σταμάτησε να τρώει και το έριξε στη γυμναστική. Ωστόσο αποκαλύπτει ότι «πάλεψε» πολύ γ��α να έχει την εξωτερική εμφάνιση που βλέπουμε σήμερα:

«Ξαναγενννήθηκα στα 50 μου. Είμαι όμως ματαιόδοξη. Τα χέρια μου μπορεί να είναι αδύνατα, αλλά έχω χαλάρωση στο δέρμα. Έτσι προσέχω πολύ τι φοράω, ώστε τα ρούχα μου να αναδεικνύουν τα καλύτερα μέρη του σώματος μου, που είναι τα οπίσθια και η πλάτη μου».

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, στη συνέντευξη της η Jane Fonda αποκαλύπτει ότι την ωραιοπάθεια που έχει της την μετέδωσε ο πατέρας της Henry Fonda, που συνήθιζε να της λέει:«Αν δεν είσαι τέλεια εξωτερικά, κανείς δεν πρόκειται να σ΄αγαπήσει»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top