Ο Μark Anthony παρακαλά την Lopez να τα ξαναφτιάξουν!

«Μου καταστρέφεις τη ζωή», της λέει

Ο Μark Anthony παρακαλά την Lopez να τα ξαναφτιάξουν!
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Mark Anthony μετά το χωρισμό του με την Jennifer Lopez. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στα πατώματα, με τα ξένα tabloids να οργιάζουν, υποστηρίζοντας ότι σέρνεται πίσω από την πρώην σύζυγο μπας και τον δεχτεί πάλι πίσω!

«Η διάθεση του αλλάζει συνεχώς. Από την μία την κατηγορεί λέγοντας της ότι του καταστρέφει τη ζωή, και από την άλλη την παρακαλά να τα ξαναφτιάξουν και να είναι πάλι μαζί» λέει στα ξένα μέσα, πρόσωπο από τον στενό κύκλο της Λατίνας σταρ.

Και που να δείτε τι γίνεται όταν η Lopez του αναφέρει τη λέξη «διαζύγιο». Ούτε να την ακούει δεν θέλει ο πρώην, που συνεχώς επινοεί προβλήματα στη συμφωνία, ώστε να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την έκδοση του διαζυγίου.
Η Jennifer πάλι; Πέεερα βρέχει! Η 42χρονη σταρ όχι μόνο δεν «πέφτει» από τα καμώματα του Mark, αλλά ούτε λόγος να επιστρέψει σε εκείνον! Η single ζωή της αρέσει , την απολαμβάνει και της πάει.

«Είναι πια πολύ ευτυχισμένη και περικυκλωμένη από αγάπη», λένε οι φίλοι της.Αυτό κάνει μπαμ και από τις φωτογραφίες στις οποίες την «τσάκωσαν» οι παπαράτσι.Με πολύ χαλαρή διάθεση, η Lopez διαβάζει ένα μήνυμα στο κινητό της και… χαμογελά πονηρά!

Λέτε να είναι από τον William Levy; Θα φανεί…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top