Ελλη Κοκκίνου: Πού κάνει διακοπές και τί ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα;

Τί την ενώνει αυτόν τον καιρό με τον Νίνο;

Ελλη Κοκκίνου: Πού κάνει διακοπές και τί ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα;

Διακοπές κάνει αυτό το διάστημα η Έλλη Κοκκίνου και όπως φαίνεται βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας στο twitter της στο αίτημα φίλης της να την βοηθήσει σε κάποιο προσωπικό θέμα που την απασχολεί, η τραγουδίστρια έγραψε στην σελίδα της: «Ναι, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαστε αρκετά μακριά!»

Η Έλλη Κοκκίνου έχει προγραμματίσει συναυλίες το επόμενο διάστημα ανά την Ελλάδα. Περίπου τις ίδιες ημέρες, με λίγα 24ωρα διαφορά, θα εμφανισθεί στις ίδιες περιοχές που θα τραγουδήσει και ο Νίνο. Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, η Ελλη θα εμφανισθεί στο Blue fish Beach Bar στο Παλιούρι της Χαλκιδικής και στις 20 Αυγούστου στον Βόλο.

Στην Χαλκιδική όμως θα βρεθεί 5 μέρες πριν και ο Νίνο.

«Ηράκλειο την Παρασκευή.... Και Χαλκιδική την Κυριακή...» ανέφερε πριν από λίγες ώρες ο Νίνο στο twitter του. «Ας ήταν καλοκαίρι 12 μήνες… Κρήτη σου ερχόμαστε το βράδυ… και μετά αφιλοκερδώς στην Χαλκιδική», έγραψε αμέσως μετά.

Περίπου τις ίδιες μέρες, όμως, οι δύο τραγουδιστές θα εμφανισθούν και στην Κύπρο. Στις 5 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει από κοντά την Ελλη Κοκκίνου, η οποία θα τραγουδήσει στην Λάρνακα. Στις 6 και τις 7 Σεπτεμβρίου, ο Νίνο θα δώσει δυο συναυλίες στη Λευκωσία και την Λεμεσό αντίστοιχα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top