10χρονη φωτογραφίζεται για την Vogue-θύελλα αντιδράσεων

Πόζαρε με έντονο βάψιμο, λάγνο βλέμμα και γόβες στιλέτο

10χρονη φωτογραφίζεται για την Vogue-θύελλα αντιδράσεων

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογράφηση ενός 10χρονου μοντέλου για το περιοδικό Cadeaux. Πόζαρε ξαπλωμένη σε λεοπάρ μαξιλάρια, με έντονα βαμμένα χείλη, λάγνο βλέμμα και γόβες στιλέτο. Πρόκειται για την Thylane Lena-Rose Blondeau, κόρη του Γάλλου πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας, Veronika Loubry.

Οι φωτογραφίες της Thylane ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός ότι ένα τόσο μικρό παιδί, ποζάρει μπροστά στο φακό με την σεξουαλικότητα ενός ενήλικου μοντέλου. Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η 10χρονη έχει εμφανιστεί σε πολλές καμπάνιες, η εικόνα της έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, ενώ έχει ένα αξιοζήλευτο portfolio στον κόσμο της μόδας.

Πάντως οι φωτογραφίες της στο Cadeaux, έφεραν ξανά στην επιφάνεια το ηθικά διλήμματα και προβληματισμούς για την χρήση των ανήλικων μοντέλων στη βιομηχανία της μόδας. Ήδη οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η μεταχείριση ενός παιδιού με αυτόν τον τρόπο του προκαλεί σοβαρά ψυχολογικά τραύματα.

Η καθηγήτρια κλινικής ψυχολογίας Έμμα Γκρέϊ, δήλωσε ότι οι φωτογραφίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με αυτό που η κοινωνία αποκαλεί παιδικότητα. «Ένα παιδί που εκτίθεται κατά αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να είναι κατάλληλα εφοδιασμένο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ενηλίκων γύρω της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γκρέϊ.

Δείτε τί μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο a.b.c. για την προκλητική φωτογράφηση της 10χρονης, ενώ στο ρεπορτάζ γίνεται μια αναδρομή στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή της διάσημης ηθοποιού Brook Shields.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top