Το σπίτι της Amy Winehouse θα γίνει κέντρο απεξάρτησης!

Θα σώζει ζωές, το μέρος όπου βρέθηκε νεκρή

Το σπίτι της Amy Winehouse θα γίνει κέντρο απεξάρτησης!
Σε κέντρο απεξάρτησης θα μετατραπεί το σπίτι της Amy Winehouse. Το μέρος στο οποίο βρέθηκε νεκρή στις 23 Ιουλίου, τώρα θα σώζει ζωές εξαρτημένων από τις ουσίες και το αλκοόλ, ανθρώπων.

Πρόκειται για το σπίτι στο Camden, αξίας 2,5 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Ίδρυμα Amy Winehouse».

Η χρηματοδότηση του θα γίνει από τα κέρδη του νέου single που είχε ηχογραφήσει τον Μάρτιο η Αmy με τον θρύλο της μουσικής Tony Bennett, και θα προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που έχουν προβλήματα με την υγεία τους, με τα ναρκωτικά, αλλά και σε όσους χρειάζονται άσυλο.

«Θέλουμε να κάνουμε μια θετική διαφορά», τονίζει ο μπαμπάς της 27χρονης τραγουδίστριας, με τον οποίο συμφωνεί τόσο η δισκογραφική της Amy (Universal), όσο και οι managers της.

Το σπίτι της, είναι το «τέλειο μέρος» για μια τέτοια κίνηση με έντονη την συμβολική σημασία. Εκτός από τους εθισμένους στα ναρκωτικά, το νέο ίδρυμα θα φιλοξενεί ασθενείς σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Άλλωστε οι γονείς της Amy, ποτέ δεν σκέφτηκαν ούτε να το νοικιάσουν αλλά ούτε και να το πουλήσουν. Οι λόγοι; η μεγάλη συναισθηματική αξία του οικήματος, στο οποίο βρέθηκε νεκρή η κόρη τους.

Το single που ηχογράφησε η Amy με τον Tony Bennett, θα κυκλοφορήσει κάπου τον Σεπτέμβριο, και αναμένεται να κάνει αίσθηση αλλά και θραύση.

Η Amy τα δίνει όλα στην ερμηνεία της, και όπως αναφέρουν πηγές στα ξένα tabloids, «εκείνο το διάστημα ήταν από τα πιο ευτυχισμένα στη ζωή της Amy. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη που έκανε ντουέτο με τον Tony Bennett».

To τελευταίο της single της Amy είναι ένα από τα καλύτερα στην δισκογραφία της, αλλά και ένας τρόπος να πει το «τελευταίο αντίο» στους θαυμαστές της. Αν κρίνουμε μάλιστα από τα διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της, αυτή τη φορά δεν θα τους απογοητεύσει…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top