Στανίση:«Προσπάθησα να δώσω ��έλος στη ζωή μου»

Η λαϊκή τραγουδίστρια τα λέει έξω από τα δόντια

Για όλα μίλησε η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “People”. Μπορεί να είναι μία επιτυχημένη τραγουδίστρια στη ζωή της όμως δεν ήταν πάντα όλα τόσο ρόδινα!

Χωρίς φόβο και δεύτερη σκέψη η Κατερίνα εξομολογείται πως έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο πριν από αρκετά χρόνια όταν ο παράφορος έρωτας που ένιωθε για έναν παντρεμένο είχε αρχίσει να γίνεται εφιάλτης:«Οδηγούσα και καθώς έπαιρνα τις στροφές, μου ήρθε να δώσω μία και να και να πέσω στο γκρεμό» αναφέρει με τρόμο.

Η τραγουδίστρια στάθηκε τυχερή καθώς όπως λέει της ήρθε η θεία φώτιση:«Εκείνος μια χαρά είναι με τη γυναίκα του αγκαλιά. Εσύ τι πήγες να κάνεις»τονίζει η Κατερίνα.

Στη ζωή της πιο πολύ έχει κλάψει παρά γελάσει αφού όπως λέει όλοι της οι έρωτας ήταν περίπλοκοι. Τη βία η Κατερίνα δεν την έχει νιώσει μόνο από το χέρι του πρώην συζύγου της αλλά και από άλλους:«Είχα παραπάνω από ένα σύντροφο που σήκωνε χέρι πάνω μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μία γυναίκα ανέχεται το ξύλο. Σκέφτεσαι πως ίσως να ήταν μία κακή στιγμή και νομίζεις πως θα διορθωθεί. Οι άνθρωποι όμως αυτοί δεν αλλάζουν. Χειροτερεύουν! Είναι τέρατα» επισημαίνει.

Η λαϊκή τραγουδίστρια αν και κουβαλάει άσχημες εμπειρίες στην πλάτη της δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί.

Ακούστε το νέο της τραγούδι με τίτλο "τσιγγάνικο αίμα"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top