Amy Winehouse: είχε αρραβωνιαστεί κρυφά πριν πεθάνει!

Τραγική ειρωνία: σχεδίαζε να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο…

Amy Winehouse: είχε αρραβωνιαστεί κρυφά πριν πεθάνει!
Περίεργα παιχνίδια έπαιξε η μοίρα στην Amy Winehouse. Η διάσημη τραγουδίστρια, εκτός από τα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις, ήταν ταλαιπωρημένη και από την μεγάλη της αγάπη, τον Blake Fielder Civil.

Πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της και τον άνθρωπο που τη μύησε στον απατηλό κόσμο του αλκοόλ και των ναρκωτικών. Οι δυο τους είχαν μια άρρωστη σχέση πάθους και μίσους, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαιζαν ξύλο μέχρι τελικής πτώσης και μετά από λί��ο αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν.
Τέλος στην τρέλα ήρθε να βάλει ο επόμενος σύντροφος της, Reg Travis. O 35χρονος σκηνοθέτης την αγάπησε πολύ και είχε βάλει σκοπό να την βγάλει μια και καλή από τον κόσμο των ναρκωτικών.

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει σχεδόν ένα μήνα πριν το θάνατο της Amy επειδή ο Reg δεν άντεξε άλλο τις καταχρήσεις της, όμως σήμερα τα ξένα tabloids επανέρχονται με μια είδηση που ταράζει τα νερά.

Ο Travis,όχι μόνο δεν την είχε χωρίσει, αλλά μάλιστα της είχε κάνει και πρόταση γάμου! Οι δυο τους, είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά, ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο!
Με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, ο 35χρονος σκηνοθέτης της ζήτησε να τον παντρευτεί. Όπως είναι φυσικό, η Amy τότε είπε το «ναι».

«Τον αγαπούσε. Δεν ήθελε τίποτα περισσίτερο από το να είναι γυναίκα του και να κάνει οικογένεια μαζί του. Ήθελε να απαλλαγεί μια και καλή από τους δαίμονες της», δήλωσε πρόσωπο του πολύ στενού της περιβάλλοντος.

Δυστυχώς για την Amy δεν τα κατάφερε, αφού στις 23 Ιουλίου βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της.
Όσο για τον Reg; όλοι τον θυμόμαστε σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση όταν μαζί με τους γονείς της Amy κοιτούσε αποσβολωμένος τα μηνύματα και τις κάρτες των θαυμαστών της.

Τα λόγια του άλλωστε τα λένε όλα: «κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι περνάω. Η Amy ήταν τόσο όμορφη και λαμπερή. Ήταν η αγάπη μου. Έχασα την λατρεία μου που αγαπούσα τόσο πολύ»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top