Πετρέλης:«Όσοι ξεκίνησαν με μεγάλα ποσά δεν ξέρουν να εκτιμάνε»

Ποιους «καρφώνει» ο τραγουδιστής;

Πετρέλης:«Όσοι ξεκίνησαν με μεγάλα ποσά δεν ξέρουν να εκτιμάνε»

Ο Θάνος Πετρέλης δηλώνει πως για εκείνον δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στα όχι και τόσο φουσκωμένα νυχτοκάματα που πλέον ένας τραγουδιστής μόνο στον ύπνο του μπορεί να δει:«Είμαι τυχερός γιατί κατάλαβα από νωρίς την αξία των χρημάτων. Στα δεκαέξι μου χρόνια δούλευα ως οικοδόμος και αυτό με βοήθησε πολύ.Όταν κάνεις μία τόσο δύσκολη δουλειά και πληρώνεσαι ελάχιστα καταλαβαίνεις καλά την αξία τους αργότερα όταν θα έχουν αυξ��θεί οι απολαβές σου» διευκρινίζει στο ένθετο Radar ο τραγουδιστής!

«Όταν κάποιος ξεκινήσει με το Χ ποσό μη έχοντας ασχοληθεί με κάτι άλλο δεν καταλαβαίνει την πραγματική του αξία» δηλώνει.Για ποιους χτυπάει η κουδούνα δε γνωρίζουμε το μόνο σίγουρο είναι πως ο Θάνος ξέρει να τους σκίζει με το γάντι.

Ο τραγουδιστής μπορεί να έγινε γνωστός από ένα ριάλιτι τραγουδιού, ο ίδιος ωστόσο διευκρινίζει πως τα «παλιά» ριάλιτι τραγουδιού δεν έχουν καμία σχέση με τα καινούργια.«Οι άνθρωποι παρουσίαζαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πρώτα ριάλιτι και λιγότερο για τα καινούργια.Στα πρώτα απουσίαζαν από το concept οι τόσες κόντρες και εκμυστηρεύσεις που σε μία μελλοντική καριέρα δεν κάνουν καλό»τονίζει ο Θάνος.

Ο γάμος του με τη Σοφία και τα δύο του παιδιά ποτέ δεν επηρέασαν αρνητικά την καριέρα του αφού όπως λέει ο κόσμος τον γνώρισε έτσι:«Με γνώρισαν έχοντας μία σοβαρή σχέση που ήταν λογικό να καταλήξει στο γάμο.Δεν ήμουν ο τύπος που τη μία εβδομάδα ήταν με το ένα μοντέλο και την άλλη με το άλλο. Δεν με γνώρισε ο κόσμος ως εργένη αλλά ως δεσμευμένο» λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top