Με νέο amore η Jennifer Lopez!-Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει

O φακός την «τσάκωσε» σε τρυφερά ενσταντανέ!

Με νέο amore η Jennifer Lopez!-Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει
Δεν έχασε χρόνο η Jennifer Lopez. Δυο μόλις εβδομάδες πέρασαν αφότου χώρισε από τον Mark Anthony, αλλά η αγκαλιά της δεν πρόλαβε να μείνει άδεια.

Ποιος William Levy; Rodrigo Santoro λέγεται ο «τυχερός» και απ΄ότι κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ανταγωνίζεται στα ίσα τον Levy, που φήμες τον ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο της.

Από Λατίνο σε Βραζιλιάνο η JLo! Το νέο ζευγάρι «τσάκωσαν» οι παπαράτσι, την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους. Λίγο αργότερα, οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά, με τον 35χρονο ηθοποιό να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός με την Jennifer.
Και πώς να μην είναι άλλωστε με τέτοια συμπρωταγωνίστρια! Γιατί περί επαγγελματικής και μόνο σχέσης ο λόγος! Η Lopez με τον Santoro, πρωταγωνιστούν στην νέα τους ταινία «What to expect when you are expecting in Atlanta».

Οι παραπάνω τρυφερές σκηνές προέρχονται από τα γυρίσματα της ταινίας, και η Lopez υποδύεται μια γυναίκα καριέρας που έχει δυσκολίες να αποκτήσει δικό της παιδί και μαζί με τον σύζυγο της υιοθετούν ένα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top