Μαρία Κορινθίου: «Αν σήκωνε κάποιος χέρι πάνω μου, θα του το έκοβα»

«Δύο από τα πράγματα που με έχουν βοηθήσει στο χώρο αυτό είναι η μαγκιά και το πάθος μου»

Μαρία Κορινθίου: «Αν σήκωνε κάποιος χέρι πάνω μου, θα του το έκοβα»

Εντυπωσιακή και πληθωρική, η Μαρία Κορινθίου πετυχίανει φέτος double scor, με την παρουσία της στο Dancing with the Stars και στο θεατρικό μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες».

Ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Αιβάζη, δηλώνει πολεμίστρια και «μαγκάκι», προχωρά μπροστά και κερδίζει νίκες.

Όπως είπε η ηθοποιός στη Real Life: «Δεν φοβήθηκα καθόλου να συμμετάσχω στο μιούζικαλ, την ταινία την αγαπούσα από μικρό παιδί. Όσον αφορά το αποκαλυπτικό κουστούμι, είναι αντίγραφο του πρωτότυπου. Ήξερα ότι θα σχολιαστεί, γενικά αρέσει να με θάβουν, αλλά θέλαμε να ακολουθήσουμε το πρωτότυπο».

Όπως λέει, τα σχόλια για τα τολμηρά εξώφυλλα που κάνουν κατά καιρούς με τον Αιβάζη, δεν τους πτοούν: «Δεν μασάμε από αυτά! Ρίχνουν πυρά σε μένα και στον Γιάννη για τα πάντα. Αλίμονό μας αν τα υπολογίζαμε όλα αυτά!»

Ο Γιάννης είναι ο άντρας μου! Το για πάντα συνάδει με τον Γιάννη, με το παιδί μου, με την αγάπη που έχω και γα τους δύο. Γι΄αυτό το για πάντα ελπίζω!»

Όπως αποκαλύπτει, της είχε γίνει πρόταση και γα το Survivor, ωστόσο αρνήθηκε: «Μου έγινε αρκετά επίμονη πρόταση, αλλά δεν δέχτηκα. Είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει και δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου για ένα παιχνίδι επιβίωσης. Άσκοπο και χωρίς λόγο θα ήταν από τη πλευρά μου».

Η Μαρία Κορινθίου πάνω από όλα όμως δηλώνει μαγκάκι και με πάθος:

«Δύο από τα πράγματα που με έχουν βοηθήσει στο χώρο αυτό είναι η μαγκιά και το πάθος μου να στηρίζω τα πιστεύω μου, τα όνειρά μου και τις αξίες μου. Αν σήκωνε κάποιος χέρι πάνω μου, θα του το έκοβα. Διάφορα μπορεί μας έρχονται στο δρόμο μας, αλλά εξαρτάται το πώς τα αντιμετωπίζουμε. Το σίγουρο είναι, λοιπόν, ότι περιθώρια δεν αφήνω».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top