Συγκλονίζει ο Βρεττός: «Είδα ένα δέντρο να έρχεται στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή είπα “τέλος”»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε και τον "καθήλωσε" νοσηλευόμενο για 15 ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά τον έκανε να περάσει και δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου  για να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα στο χέρι, το πόδι και την λεκάνη του μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Ηλίας Βρεττός.

«Είδα ένα δέντρο να μου έρχεται στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή είπα “τέλος”», αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και συνέχισε: «Μετά βρέθηκα σε μία πολύ περίεργη στάση μέσα στο αυτοκίνητο. Το κεφάλι μου βρισκόταν προς τη θέση του οδηγού, το αμάξι είχε γυρίσει ανάποδα. Το δεξί μου χέρι ήταν εγκλωβισμένο στη ζώνη και δεν μπορούσα να το κουνήσω, το έβλεπα σαν να ήταν το χέρι κάποιου άλλου. Τα πόδια μου ήταν εγκλωβισμένα πίσω μέσα στις λαμαρίνες. Δεν μπορούσα να κινηθώ καθόλου. Η κοπέλα βρισκόταν από κάτω μου, για τα πρώτα λεπτά δεν μου μιλούσε. Προσπαθούσα να την κουνήσω με το κεφάλι μου για να δω αν ήταν ζωντανή. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα την έπιασε κρίση, άρχισε να φωνάζει και η έννοια μου ήταν να την ηρεμήσω, ενώ είχα αφόρητους πόνους. Δεν ήξερα κι εγώ τι είχα​».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top