Oscar: Οι επώνυμες που φόρεσαν Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά

Φόρεσαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκνο χαλί της τελετής απονομής των Οσκαρ. Αλλά υπήρξαν γυναικείες παρουσίες τόσο στα viewing parties. όσο και στο Vanity Fair party, που έλαμψαν με... ελληνική πινελιά.

Ο λόγος; Επέλεξαν να φορέσουν στην βραδιά που τραβάει τα βλέμματα όλου του πλανήτη δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Maria Menounos κάλυψε το λαμπερό κόκκινο χαλί για λογαριασμό του TV Show "Kelly & Ryan" με μαύρη strapless δημιουργία Celia Kritharioti, ενώ και η εκρητική Petra Nemcova παρεβρέθηκε στο Oscars viewing party του Elton John Aids Foundation με κίτρινη δημιουργία Celia Kritharioti από μεταξωτό κρεπ. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε Celia Kritharioti που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη και το Green Carpet Challenge: επιλέχθηκαν υλικά GOTS (Global Organic Textile Standard), πιστοποιημένο οργανικό μεταξωτό κρεπ και φερμουάρ από ανακυκλωμένα υλικά. 

Με τη σειρά της και η Ελληνίδα ηθοποιός, Melia Kreiling επέλεξε στράπλες δημιουργία της από ασημένιες παγιέτες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί τoυ Oscars Viewing Party στο Waldorf Astoria Beverly Hills.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top