Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Θα καλέσουν στο γάμο 2.640 "απλούς πολίτες"

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Παλατιού

Harry -Meghan  Θα καλέσουν στο γάμο 2.640 "απλούς πολίτες

Ακόμα μια... καινοτομία θα έχει αυτός ο γάμος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιθυμούν να καλέσουν στο γάμο τους, που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ο γάμος της χρονιάς, 2. 640 πολίτες, που θα μπορέσουν να τους δουν από κοντά.

Έτσι, στις 19 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι, στο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor θα σπάσει (ξανά) το βασιλικό πρωτόκολλο μιας και το ζευγάρι θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο αυτή την ημέρα και να νιώσουν και αυτοί την χαρά τους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Παλατιού, το ζευγάρι θέλει η ξεχωριστή αυτή ημέρα «να διαμορφωθεί έτσι που να επιτρέπει στο κοινό να νιώσει επίσης μέρος των εορτασμών», καθώς «η περίσταση θα είναι μια στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες και τον χαρακτήρα της νύφης και του γαμπρού».

Οι πολίτες που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την άφιξη των μελλόνυμφων και των υπόλοιπων καλεσμένων αλλά και την γαμήλια άμαξα όταν αναχωρήσει από το κάστρο, μέσα στο οποίο θα μπουν 1.200 άτομα. Οι  εν λόγω πολίτες θα είναι από «κάθε γωνία της χώρας» και ηλικίες, μεταξύ των οποίων 200 άτομα από φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς με τα οποία σχετίζεται στενά το ζευγάρι, 100 μαθητές από δύο τοπικά σχολεία και 530 άτομα από τα βασιλικά ιδρύματα The Royal Households και Crown Estate.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top