Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλάει για αδικίες της παραγωγής στο φετινό Survivor

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλάει για αδικίες στο Survivor από

Για αδικίες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Παρθένης από την πλευρά της παραγωγής του Survivor.

Τι εννοούσε; Το ότι υπήρχε αποχώρηση τις πρώτες μέρες, αν και πέρυσι υπήρξε εβδομάδα προσαρμογής, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Down Town.

"Στεναχωρήθηκα γιατί ήξερα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, παρόλο που έδωσα το 100% του εαυτού μου. Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, την πρώτη εβδομάδα δεν υπήρχε αποχώρηση, καθώς ήταν εβδομάδα προσαρμογής για όλους", είπε αρχικά το μοντέλο.

Και συνέχισε: "Οπότε φέτος ήταν άδικο και για τους τρεις υποψηφίους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πήραμε θετικές ψήφους από ανθρώπους που μας γνωρίζουν προσωπικά γιατί ο κόσμος απ’ έξω δεν πρόλαβε να δεθεί ή να κρίνει προσωπικότητες. Ο τηλεθεατής που το έχει παρακολουθήσει τρεις τέσσερις μέρες μπορεί να μην σήκωνε καν το τηλέφωνο για να ψηφίσει".

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ξαναέφευγε για Άγιο Δομίνικο με μεγάλη του χαρά: "Πραγματικά θα χαιρόμουν αν με έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου έλεγαν «ξέρεις, πέρυσι είχε γίνει αυτό, φέτος έγινε λάθος, οπότε ξαναμπαίνεις». Θα ήθελα να γνωρίσει ο κόσμος τι μπορεί να κάνει ο Αλέξανδρος. Αν μου το πρότειναν θα ξαναέπαιρνα το αεροπλάνο να επιστρέψω στο παιχνίδι".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top