O Idris Elba έκανε πρόταση γάμου στο σινεμά: Γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του!

Δείτε το βίντεο

Τι και αν επέμενε πριν έξι μήνες σε συνέντευξή του ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά μετά από δύο διαζύγια; Τελικά ποτέ μη λες ποτέ!

Ο λόγος για τον Idris Elba, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στην κατά 16 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Sabrina Dhowre, λίγο πριν την  προβολή της νέας του ταινίας, Yardie, σε κινηματογράφο του Λονδίνου.

(Πηγή φωτο: AP)

Ο διάσημος ηθοποιός γονάτισε μπροστά της στη σκηνή και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, χαρίζοντάς της το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει για εκείνη.

Οι θεατές κατέγραψαν από τα κινητά τους την υπέροχη πρόταση γάμου και πολλοί από αυτούς την ανέβασαν στα social media, με αποτέλεσμα τα χαρμόσυνα νέα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

«Μωρό μου! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευτυχισμένη με κάνεις και πόσο τυχερή νιώθω που βρήκα μια αγάπη σαν την δική σου, που γεμίζει την καρδιά μου. Σ’ αγαπώ!», έγραψε η Sabrina  στον λογαριασμό της στο Instagram μετά την πρόταση γάμου και δημοσίευσε την παρακάτω κοινή τους φωτο. 

Ο 45χρονος ηθοποιός και η 29χρονη καλλονή είναι μαζί περίπου ένα χρόνο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "The Mountain Between Us".

Σημειώνεται ότι ο Idris Elba έχει κάνει άλλους δύο γάμους: τον πρώτο με την Hanne ‘Kim’ Norgaard, από το 1999 μέχρι το 2003, στη διάρκεια του οποίου απέκτησε μία κόρη, την 16χρονη Isan και τον δεύτερο με την Naiyana Garth, από την οποία χώρισε το 2016, έχοντας αποκτήσει ένα γιο, τον 3χρονο Winston.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top