Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη που άφησε κάγκελο τη Ντορέττα και η "αηδία" στο Χυτήριο

Όσα είπε στην εκπομπή "Εδώ"

Καλεσμένος στην εκπομπή ΕΔΩ ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι όλο αυτό που συνέβη στο θέατρο "Χυτήριο" ήταν μια "αηδία". 

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, επανήλθα, έγινα ο Σωτήρης που όλοι αγαπήσαμε. Είχα φύγει. Παρασύρθηκα κι εγώ όπως όλοι μας μέσα σε αυτή την αηδία. Οπότε άμα κάτσεις και ασχολείσαι όλη μέρα με όλα αυτά που συμβαίνουν μπαίνεις και εσύ μέσα στην αηδία. Έτσι δεν είναι;» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ναι! Μια αηδία. Ε, ναι όλη αυτή η αηδία που μας συνέβη στο Χυτήριο. Και αποφάσισα ότι προφανώς και έχω βαρεθεί να ζω κατ’ αυτό τον τρόπο. Ό,τι έγινε έγινε όσον αφορά τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Είναι δικό τους. Η ουσία είναι ότι κατέβηκε η παράσταση. Ήταν πια πολύ μαύρα τα πράγματα. Δεν υπήρχε ούτε κλίμα, ούτε όρεξη για να δουλέψεις. Οπότε το ότι τελείωσε αυτό το πράγμα ήταν μια τελεία σε όλη αυτή τη διαδικασία που ήταν μαύρη και άραχνη.

Δεν ήταν δική μου απόφαση να αντικαταστήσω τον Μάνο Παπαγιάννη. Μου προτάθηκε πολύ καλά ξέρεις, αν θες λες ναι, αν θες λες όχι. Εγώ ήμουν εκεί για ένα συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό είχα συμφωνήσει και αυτό υποστήριξα και δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Η τελική απόφαση για να κατέβει η παράσταση ήταν της παραγωγής. Όπως και όλα τα υπόλοιπα. Το αν θα παίξουμε χωρίς τι Σοφία και ό,τι προσπάθεια έγινε για να σωθεί η παράσταση ή να μην σωθεί.»

Παράλληλα, αποκάλυψε ακόμα ένα περίεργο σκηνικό που του είχε τύχει παλιότερα στο θέατρο με συνάδελφό του, αφήνοντας κάγκελο την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μου έχει τύχει να παίξω σε παράσταση που αποφάσισε ένας συνάδελφος να μη μιλάει σε κανέναν από τον θίασο! Το αποφάσισε εκτός σκηνής, μας το ανακοίνωσε. “Δεν θα μου λέτε ούτε γεια, ούτε καλησπέρα. Δεν θέλω κανένας να μου μιλάει τίποτα, δεν θέλω να σας ξέρω”. Στη σκηνή και επαγγελματικά όμως κύριος»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top