Η πρεμιέρα της ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ο Αλεκ Σκαρλάτος είναι ο ένας από τους τρεις αμερικανούς πεζοναύτες οι οποίοι το 2015 απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση σε γαλλικό τρένο
το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αμστερνταμ Παρίσι.

Η ταινία Αναχώρηση για Παρίσι τρεις και 17 αφηγείται την ιστορία τους και ο Σκαρλάτος υποδύεται τον εαυτό του. Το ίδιο κάνουν και οι δυο άλλοι ήρωες πεζοναύτες. Σκηνοθέτης της είναι ο Κλιντ Ηστγουντ. 

Οι τρεις πεζοναυτες όρμησαν και ακινητοποίησαν έναν ένοπλο μέσα στο τρένο πριν αρχίσει να πυροβολεί. Ιδέα του Κλιντ Ηστγουντ ήταν να πάρει τους τρεις ήρωες και να τους βάλει να παίξουν υπο τις οδηγίες του τους εαυτούς τους στην ταινία.

Γέμισε αστέρια το Μπέβερλι Χιλς. Οι υποψήφιοι για τα φετινά όσκαρ συγκεντρώθηκαν για το καθιερωμένο γεύμα πριν την τελετή απονομής των βραβειων. Εβγαλαν όλοι μαζί και την παραδοσιακή φωτογραφία.  

Η Μαργκοτ Ρόμπι, ο Γκάρι Ολντμαν, ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, ο Ουίλιαμ Νταφόε, ο Στήβεν Σπίλμπεργκ, η Μέριλ Στριπ, ο πρώην άσος του μπάσκετ Κόμπε Μπράιαν είναι μεταξύ των φετινών υποψηφίων. Η 90ή τελετή για την απονομή των Οσκαρ θα γίνει στις 4 ΜΑΡΤΊΟΥ.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top