Οι νεανικές περιπέτειες του Χαν Σόλο έρχονται στη μεγάλη οθόνη

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του STAR

Tο πολυαναμενόμενο τρέηλερ της ταινίας "Solo, a star wars story" άνοιξε την όρεξη των φανς της μυθολογίας του Πολέμου των Άστρων, οι οποίοι περιμένουν πλέον με αγωνία τον Μάιο, για να απολαύσουν στην μεγάλη οθόνη τις νεανικές περιπέτειες του θρυλικού τυχοδιώκτη - πιλότου Χαν Σόλο.

Η σόλο ταινία του Χαν Σόλο, του ήρωα του σταρ γουόρς που πρώτος υποδύθηκε ο Χάρισον Φόρντ, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαϊου, θα φωτίσει το παρελθόν του και θα αποκαλύψει μεταξύ άλλων την ιστορία της γνωριμίας του με τον Τσουμπάκα, τον γιγαντόσωμο τριχωτό εξωγήινο κολλητό του. 

Το ολοκληρωμένο τρέηλερ του φιλμ, το όποιο διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου κυριαρχει το έγκλημα, προβλήθηκε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή, μία μέρα μετά την επίσημη πρώτη του σχετικού τίζερ στον τελικό του σούπερ μπόουλ.

Τον ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο κρατάει ο ηθοποιός Όλντεν Έρενραιχ, η Εμίλια Κλαρκ παίζει την καλή του, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον οσκαρικό Ρον Χάουαρντ.

Τις εντυπώσεις πάντως στο τρέιλερ κλέβει το καταιγιστικό ρεσιτάλ του διαστημόπλοιου μιλένιουμ φάλκον που ξεγλιστράει σαν χέλι από τα πλοκάμια ενός πελώριου γαλαξιακού χταποδιού.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top