Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Ο γαλαζοαίματος έρωτας τώρα και... ταινία;

Ποιοι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν

Markle - Harry: Ο έρωτας τώρα και τηλεταινία

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry. Ένας έρωτας που μονοπωλεί. Ένας έρωτας που έκανε μέχρι και την Βασίλισσα Ελισάβετ να καταρρίψει πολλά πρωτόκολλα αιώνων για τη νέα της... νύφη.

Κι όλα αυτό που μοιάζει να έχει κάτι απο χρυσόσκονη παραμυθιού, δεν θα μπορούσε να μην μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Έτσι, ο βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου και η εντυπωσιακή μιγάδα Αμερικανίδα ηθοποιός, που τον περνάει τρία χρόνια μεγαλύτερή του και τα όσα έχουν εκτυλιχθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα γνωριμίας τους αναμένεται να γίνουν τηλεταινία από το αμερικανικό δίκτυο Lifetime TV.

Ο τίτλος της; «Harry & Meghan: The Royal Love Story» και αν και η ημέρα προβολής της δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, είναι πολύ πιθανό να συμπέσει με την ημέρα του γάμου τους τις 19 Μαΐου δηλαδή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Daily Mail και του Vanity Fair, την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits θα ενσαρκώσει η Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από τη Τζαμάικα Παρίζα Φιτζ-Χένλι, γνωστή από τον ρόλο της Reva Connors στη σειρά του Netflix «Jessica Jones et Luke Cage».

Τον πρίγκιπα, δε, μάλλον θα τον υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός, Μάρεϊ Φρέιζερ, πρωταγωνιστής της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς The Loch, της οποίας η προβολή άρχισε τον περασμένο Ιούνιο από το τηλεοπτικό δίκτυο  ITV.

Η 40χρονη Παρίζα έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι ενθουσιασμένη που την επέλεξαν για τον ρόλο της Μέγκαν Μαρκλ και πρόσθεσε πως «είναι ευτυχισμένη που θα συνεργαστεί με τον Μάρεϊ Φρέιζερ».

 
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top