H Κατερίνα Γερονικολού περιγράφει πώς είναι τα πρώτα γυρίσματα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Συνεργάζονται και μάλιστα θα γίνει και το (τηλεοπτικό) αγόρι της.

Έτσι, η Κατερίνα Γερονικολού στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για την ένταξη του Γιώργου Αγγελόπουλο στο σήριαλ που πρωταγωνιστεί η ίδια "Τατουάζ".

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τον συμπαθήσει, αλλά θα είναι επιφυλακτική μαζί του", είπε για το πώς φαίνεται στην Όλγα, που υποδύεται η ίδια η άφιξη του Στέφανου, που θα υποδυθεί ο Ντάνος.

Στη συνέχεια, μετά από σχετική ερώτηση, εξέφρασε τη γνώμη της για τα όσα έχουν ακουστεί για τον... ηθοποιό νικητή του Survivor: "Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, και επειδή ο κλάδος μας είναι πολύ πληγωμένος, ο καθένας έχει το δίκιο του. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να κάνουμε γενικεύσεις. Θα προτιμούσα να μιλήσουμε γι’ αυτή τη συμμετοχή αφού πρώτα τη δουν οι τηλεθεατές. Είμαστε χαρούμενοι που δουλεύουμε ως ομάδα. Άλλωστε, όλοι κρινόμαστε καθημερινά για κάθε δουλειά που κάνουμε. Αυτό είναι ένα από τα θετικά ή τα αρνητικά της δουλειάς μας".

Όσο για το πώς ήταν τα πρώτα γυρίσματα μαζί του; "Είναι πάρα πολύ καλός. Άψογος στη συνεργασία του", είπε η ηθοποιός στο περιοδικό “TV menu and reality".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top