«Έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον Alpha με λιγότερα χρήματα»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Γεωργίου: πήγα στον Alpha με λιγότερα χρήματα

Τα τελευταία χρόνια το όνομά του ήταν συνυφασμένο με τον ΑΝΤ1, όμως πήρε την απόφαση και πήρε μεταγραφή στον Alpha. Κι όπως αποκάλυψε στην τελευταία του συνέντευξη το έκανε και με λιγότερα χρήματα.

Γιατί έκανε αυτή την αλλαγή; 

«Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως μετακινηθήκαμε στον Alpha με περισσότερα χρήματα. Στον Alpha, λοιπόν, πήγα με λιγότερα λεφτά. Ο βασικός λόγος ήταν πως θέλαμε μια γενικότερη ανανέωση. Ριζική αλλαγή. Θα μου πεις, τι σχέση έχει το κανάλι. Με τον Alpha μιλούσαμε πολύ καιρό πριν. Ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ θερμό το κλίμα και νιώσαμε πως το κανάλι θα μας στηρίξει. Όπως βέβαια και έγινε» δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα στο «TV Έθνος» ότι δεν είναι σκληρός διαπραγματευτής στις οικονομικές συμφωνίες που κλείνει: «Δεν θα το έλεγα. Θέλω, όμως, να διασφαλίζω κάποια δεδομένα, ώστε να μην εκτεθώ στη συνέχεια στους συνεργάτες μου. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θέλει να αμείβεται με σταθερότητα. Όλοι γνωρίζουμε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα στο χώρο της τηλεόρασης» σχολίασε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top