Και η Uma Thurman κατηγορεί τον Weinstein: «Με έσπρωξε και προσπάθησε να με γδύσει»

Όσα είπε σε συνέντευξή της - Νέα ενημέρωση 04-02-2018 08:16

Και η Uma Thurman κατηγορεί τον Weinstein

Το κατηγορώ της Uma Thurman έρχεται να προστεθεί στη λίστα όσων έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που έχουν δεχθεί από τον πάλαι ποτέ ισχυρό του Hollywood, Harvey Weinstein.

Η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στους New York Times αποκάλυψε λεπτομέρειες από ραντεβού που είχε μαζί του στο Παρίσι, το οποίο αν και επαγγελματικό είχε κλείσει να γίνει στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και κατόπιν σε μια σάουνα του καταλύματος όπου διέμενε.

Στη συνέχεια, κι ενώ εκείνη ταξίδεψε στο Λονδίνο, τον βρήκε μπροστά της να την περιμένει στο δωμάτιο του δικού της ξενοδοχείου, με άγριες διαθέσεις. 

«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μου ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα» αποκάλυψε, ενώ σε δελτίο τύπου ο εκπρόσωπος τύπου του πρώην παραγωγού, απάντησε: «Ο κ. Weinstein παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Thurman αφού παρερμήνευσε την συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη», περιγράφοντας τη σχέση μεταξύ των δύο ως «επαγγελματική σχέση, διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση».

«Εάν κάνεις ό,τι έκανες σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, στο εγγυώμαι», του είχε πει όταν τον συνάντησε προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του "Kill Bill: Vol. 1" (2003)

Τις κατηγορίες αρνήθηκε η πλευρά του.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top