H Kate Upton κατηγορεί τον συνιδρυτή της Guess, για σεξουαλική παρενόχληση

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Οι μάσκες πέφτουν… η χρυσόσκονη φεύγει…

Η πρώην μούσα της αμερικανικής φίρμας που κάποτε αγκάλιαζε τον καλλιτεχνικό διευθυντή της, Paul Marciano , τώρα τον καίει μέσω διαδικτύου, βάζοντας φωτιά στην αυτοκρατορία των ρούχων.

«Είμαι ενθουσιασμένη να μιλήσω για την ιστορία μου, αλλά πρέπει να πάω στο αυτοκίνητο τώρα. Πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα; Πιστεύω είναι τεράστιο πρόβλημα. Είχες προσωπική εμπειρία; Δεν βλέπω την ώρα να μιλήσω για αυτό», δήλωσε η σεξοβόμβα.

Στις καμπάνιες ξάπλωνε με χαρά γυμνή στο κρεβάτι. Πίσω από το χαμόγελο της, κρυβόταν σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ένας εφιάλτης με όνομα: Πολ

«Είναι απογοητευτικό που ένα τόσο εμβληματικό γυναικείο brand, όπως η Guess συνεχίζει να ενισχύει τον Paul Marciano» , έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ενώ στο Instagram έγραψε: «Δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να εκμεταλλεύεται τη δύναμή του στο χώρο για να παρενοχλεί γυναίκες σεξουαλικά και συναισθηματικά».

 

Βουτιά στις μετοχές της GUESS μετά τις καταγγελίες του πληθωρικού μοντέλου

Οι καταγγελίες του πληθωρικού μοντέλου καταποντίζουν τις μετοχές της GUESS, κάνουν κουρέλια τους συνιδρυτές της

Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της και το κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης metoo. Την ίδια ώρα, στα κεντρικά γραφεία του γνωστού οίκου τρέμουν στο ενδεχόμενο ο Πολ να μην αγκάλιαζε απλά τα μοντέλα… και μετρούν απώλειες.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top