Ποιος είπε ότι οι stars δεν έχουν κυτταρίτιδα;

Αποκαλυπτήρια χωρίς… ρετούς

Ποιος είπε ότι οι stars δεν έχουν κυτταρίτιδα;

Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα όλες οι απλές γυναίκες να πάρουν το αίμα τους πίσω. Τι δηλαδή μόνο εμείς θα ανησυχούμε για τα λίγα παραπάνω κιλάκια που μας έμειναν από τις διακοπές ή για την κυτταρίτιδα που έχει στρατοπεδεύσει στους γλουτούς μας και δε λέει να ξεκουμπιστεί;

Σας έχω αποκαλυπτήρια φοβερά και τρομερά. Πασίγνωστες stars του Hollywood που θεωρούνται και πολύ κουκλάρες, χωρίς κανένα ψεγάδι, τώρα δείχνουν τον… πραγματικό τους εαυτό.

Αυτόν χωρίς ρετούς καλέ, που αποκαλύπτει την πάσα αλήθεια. Γιατί και οι stars είναι γυναίκες που και τα περιττά κιλάκια τους έχουν, και τη χαλάρωσή του και πάνω από όλα την κιτταρίτιδά τους!!!

Τι δηλαδή επειδή βλέπατε στα περιοδικά τη JLo, όλο καμπύλες, έτοιμη να σαγηνεύσει το αντρικό κοινό πιστεύατε ότι είναι και αλήθεια; Helloooooo, δύο παιδιά έκανε η γυναίκα, δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια.

Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και ο φωτογραφικός φακός, αδιάψευστος μάρτυρας. Χάλια το θέαμα, Jennifer, χάλια.

Να μη μιλήσω για την Alcia Keys που το κορίτσι βρίσκεται ακόμα σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ή για τη Χάλι Μπέρι που μπορεί η γυναίκα να μην είναι παχουλή, αλλά κυτταρίτιδα έχει, γιατί ως γνωστόν η κυτταρίτιδα δεν έχει να κάνει με τα κιλά.

Ανάλογες φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν την πικρή αλήθεια της… κυτταρίτιδας θα ήθελαν σίγουρα να κάψουν η Ρίς Γουίδερσπουν, η Πάμελα Άντερσον, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κό��τνεϊ Κοξ!

Δείτε τις stars όπως είναι στην πραγματικότητα και χωρίς ρετούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top