Μπέζος: «Είναι χυδαίοι όσοι απαξιώνουν την τηλεόραση»

Ο ηθοποιός ξεσπά «Με ενοχλεί πολύ η αχαριστία»

Μπέζος: «Είναι χυδαίοι όσοι απαξιώνουν την τηλεόραση»

Μπορεί να δίνει σπάνια συνεντεύξεις όταν όμως αποφασίζει να το κάνει τα λέει έξω από τα δόντια. Ο Γιάννης Μπέζος ενοχλείται ιδιαίτερα με όλους όσους σνομπάρουν την τηλεόραση ενώ τρώνε σε αυτή με χρυσά κουτάλια: «αυτό είναι απίστευτη χυδαιότητα. Με ενοχλεί πολύ αυτή η αχαριστία. Δε μπορώ αυτό το τυχόν σνομπάρισμα από κάποιους δήθεν ποιοτικούς» επισημαίνει ο ηθοποιός.

Η τηλεόραση ,όπως λέει, ο Γιάννης Μπέζος μόνο καλό κάνει στους ηθοποιούς αφού τους προσφέρει δουλειά, ρόλους αναγνωσιμότητα και χρήματα.

Ο Γιάννης Μπέζος δηλώνει στο «Radar» πως ο κόσμος τον αγαπάει γιατί δεν είναι κάλπικος: «είμαι 30 χρόνια στο χώρο. Ο κόσμος εκτιμά τη δουλε��ά μου και μου το δείχνει με αγάπη» τονίζει και συμπληρώνει: «ο κόσμος μυρίζετε και το σαχλό και τον ρίχνει αμέσως από το βάθρο που τον είχε τοποθετήσει» ξεκαθαρίζει.

Ο ηθοποιός αναπολώντας τις στιγμές του ξεκινήματός του αναφέρεται και στο Βλάσση Μπονάτσο: «Σοκαρίστηκα και πόνεσα πολύ από το χαμό του αλλά η αλήθεια είναι ότι το περίμενα! Ζούσε πολύ επικίνδυνα. Ήταν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα και μία ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία. Λείπει σε όλους πολύ» λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top