Πώς να διατηρήσετε το μαύρισμά σας

Χωρίς ηλιοθεραπεία και κόπο!

Πώς να  διατηρήσετε το μαύρισμά σας

Έφυγε ο ήλιος και ανησυχείτε μήπως με αυτόν φύγει και το μαύρισμα που όλο το καλοκαίρι πασχίζατε να αποκτήσετε; Τώρα υπάρχει λύση . Πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε:

Πρώτο βήμα είναι να κάνετε μία καλή απολέπιση! Αφιερώστε λίγο χρόνο μία φορά την εβδομάδα και κάντε ένα απαλό τρίψιμο της επιδερμίδας σας, ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα φροντίστε να ενυδατώνετε το δέρμα σας με κρέμες του εμπορίου.

Ένα δεύτερο βήμα και λιγότερο «τσουχτερό» για την τσέπη σας είναι να βάζετε στο σώμα σας κάθε πρωί λίγες σταγόνες λάδι. Έρευνες έχουν αποδείξει πως το λάδι βοηθά στην ενεργοποίηση της μελανίνης! Προσοχή όμως μη το ρίξετε όλο πάνω σας και σας τσιμπήσει καμιά μέλισσα.

Τρίτο βήμα είναι να προμηθευτείτε κάποια προϊόντα αυτό-μαυρίσματος και χρησιμοποιήστε τα μία με δύο φορές την εβδομάδα. Φροντίστε όμως να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση-αυτή δηλαδή που ταιριάζει στο δέρμα σας-.

Το τελευταίο βήμα αφορά τη διατροφή. Καταναλώστε τρόφιμα που περιέχουν βήτα-καροτίνη.Το καρότο, το σπανάκι, ο μαϊντανός και το πεπόνι θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε για περισσότερο διάστημα το μαύρισμά σας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top