Ακριβότερο το δαχτυλίδι αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας από της Meghan Markle - Μάθετε πόσο κοστίζει το καθένα

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Αν πιστεύετε ότι το δαχτυλίδι της Meghan Markle είναι ακριβότερο από εκείνο της πριγκίπισσας Ευγενίας, απατάσθε!

Σύμφωνα με την Sun, το δαχτυλίδι της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία αρραβωνιάστηκε μετά από 7 χρόνια σχέσης τον Jack Brooksbank, κοστίζει τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με εκείνο που χάρισε ο πρίγκιπας Harry στην Αμερικανίδα ηθοποιό.

Το ροζ ζαφείρι padparadscha το οποίο περιβάλλουν 10 διαμάντια μπριγιάν μοιάζει με το δακτυλίδι με το ρουμπίνι που είχε προσφέρει ο πατέρας της, πρίγκιπας Andrew στη μητέρα της Sarah Ferguson το 1986, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

Η 27χρονη Ευγενία ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της φέτος το φθινόπωρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου τον Μάιο θα τελεστεί και ο γάμος του ξαδέλφου της, πρίγκιπα Χάρι, με την Meghan Markle.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο γάμος της θα επισκιαστεί από τον γάμο της χρονιάς -- και η τιμή του δακτυλιδιού της το αποδεικνύει, εκτιμά η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή "Posh Pawn" που αναφέρεται και στις πολύτιμες πέτρες, η τιμή του δακτυλιδιού της Ευγενίας υπολογίζεται στα 140.000 δολάρια, διπλάσια της αξίας του δακτυλιδιού της Μαρκλ. Το δακτυλίδι με τα τρία διαμάντια που φορά η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι υπολογίζεται στα 70.000 δολάρια! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top