Ο Δημήτρης Βλάχος αποκάλυψε γιατί είπε "όχι" στο Survivor

Μέσα από συνέντευξή του έδωσε εξηγήσεις

Ο Δημήτρης Βλάχος αποκάλυψε γιατί είπε "όχι" στο Survivor

Αν και ήταν να τον δούμε να αγωνίζεται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, τελικά ο Δημήτρης Βλάχος έμεινε Ελλάδα και δεν έφυγε για «Survivor 2018».

Μέσα από ανάρτηση που είχε κάνει στα stories του Instagram, δίνοντας μια εξήγηση σχετικά με το τι ήταν αυτό που τον έκανε να μην κάνει βαλίτσα για το εξωτικό νησί της Καραιβικής.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν είπε το τελικό “OK” ήταν οικονοµικός.

«Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συµβόλαιο που ήρθε στο… παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόηµα να µείνουµε σε λεπτοµέρειες που δεν αφορούν τον κόσµο. Ηθελα κάποια χρήµατα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δεν µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πηγαίνω στον Αγιο ∆οµίνικο. Από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συµβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχηµα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο που µετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Γι’ αυτό και δεν θα µε δείτε στο Survivor», δήλωσε στην εφημερίδα «Real».

 

.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top