Θεοδωρίδου, Μαζωνάκης, Αργυρός, Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου στον Βοσκόπουλο

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά

Θεοδωρίδου, Μαζωνάκης, Νικολόπουλος, στον Βοσκόπουλο

Συνάντηση κορυφής στο Baraonda Music Hall , όπου ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του για δυο ακόμη Τετάρτες 17  & 24 Ιανουαρίου.

Η Νατάσα θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και η μουσική παρέα που σκίζει στο Περιβόλι του Ουρανού με τον μεγάλο συνθέτη και δεξιοτέχνη Χρήστο Νικολόπουλο, την εξαιρετική Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου συναντήθηκαν και χειροκρότησαν με την ψυχή τους τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, στο Baraonda Music Hall, αποθεώνεται από τους θαυμαστές του, ερμηνεύοντας τραγούδια με τα τραγούδια ζωής, τραγούδια που σημάδεψαν κι αγαπήθηκαν καθώς θυμίζουν τις σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος  στο Baraonda Music Hall  για δυο ακόμη Τετάρτες έτοιμος να μαγέψει με τις μοναδικές του ερμηνείες  τους φανατικούς του θαυμαστές όπως σε κάθε του εμφάνιση!

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια. Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του.

Στο Baraonda Music Hall φέρνει για μια φορά ακόμη την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.

75 προσωπικοί δίσκοι - από το 1967 - 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες. Αυτή είναι η προσωπική περιουσία. Μια περιουσία που ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.

Μαζί του ο Κώστας Καραφώτης, ο τραγουδιστής, που αγαπήθηκε και κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο µε το αστείρευτο ταλέντο του και τη γνήσια λαϊκή φωνή του.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των εμφανίσεων του στο Baraonda Music Hall θα προετοιμαστεί για  δύο μοναδικές συναυλίες  στο Θέατρο Παλλάς και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top