Όλγα Φαρμάκη: Κάνει βαλίτσες για Survivor 2 κι αποχαιρετά τα social media

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Όλγα Φαρμάκη: Κάνει βαλίτσες για Survivor 2

Έφτασε η ώρα να ετοιμαστεί για μια περιπέτεια μοναδική κι να αφήσει πίσω της την αδερφή της, τους δικούς της ανθρώπους, τους φίλους της, αλλά και τους followers της.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media φωτογραφία της με την αδερφή της, Γωγώ κι αποχαιρέτησε τους φίλους της στα social media πριν μπει στο αεροπλάνο για... Άγιο Δομίνικο.

Το μοντέλο και πλέον παίκτρια του Survivor 2  θα είναι στην ομάδα των Διάσημων και μεταξύ άλλων μέσα από την ανάρτησή της αυτή, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της εύχονται «καλή επιτυχία».

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που εισπράττω απο εσάς αυτές τις ημέρες. Όλα τα μηνύματα σας μου δίνουν χαρά αγάπη και τόοοοση δύναμη. Δν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους , αλλά θέλω να ευχαριστήσω εναν εναν απο εσάς προσωπικά, μέσα απο τη καρδιά μου. Με κάνατε πολύ ευτυχισμένη και η θετική σας ενέργεια θα είναι η ώθηση μου για τη παραμονή μου στον Άγιο Δομίνικο. #feelingstrong #positivevibes #feelingblessed #missyoualready
ΥΓ. @gogofarmaki", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

 

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που εισπράττω απο εσάς αυτές τις ημέρες. Όλα τα μηνύματα σας μου δίνουν χαρά αγάπη και τόοοοση δύναμη. Δν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους , αλλά θέλω να ευχαριστήσω εναν εναν απο εσάς προσωπικά, μέσα απο τη καρδιά μου. Με κάνατε πολύ ευτυχισμένη και η θετική σας ενέργεια θα είναι η ώθηση μου για τη παραμονή μου στον Άγιο Δομίνικο. #feelingstrong #positivevibes #feelingblessed #missyoualready ΥΓ. @gogofarmaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top