Spielberg "κατά" Deneuve: Λάθος όσα είπε για το σκάνδαλο Weinstein

Τι είπε ο σκηνοθέτης;

Διαφωνεί κάθετα ο Steven Spielberg με όσα είπε η Catherine Deneuve αναφορικά με το σκάνδαλο του παραγωγού Harvey Weinstein που έφερε τα πάνω - κάτω στη βιομηχανία του Hollywood. Όπως δήλωσε, το κυνήγι μαγισσών που η Γαλλίδα σταρ θεωρεί ότι έχει ξεκινήσει έκτοτε, κατά των αντρών, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο στο Hollywood, αλλά είναι ένα "εθνικό πρόβλημα και πιθανόν και ένα παγκόσμιο θέμα".

Ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης είπε: "Δεν βλέπω σα κυνήγι μαγισσών για την ώρα -το βλέπω σαν κάτι επιτακτικό", παίρνοντας ουσιαστικά θέση απέναντι στην Deneuve και τις υπόλοιπες 99 γυναίκες που με άρθρο τους στην Le Monde είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους με το κίνημα #MeToo και το αντίστοιχο γαλλικό κίνημα #Balancetonporc (Call out your pig) που δημιουργήθηκε μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τον Weinstein και στη συνέχεια για πολλούς ακόμα αστέρες.

Μάλιστα, ο Spielberg πρόσθεσε ότι αυτές τις εξομολήσεις των γυναικών άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και στο μέλλον κρίνει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Χαρακτήρισε "επικά" όσα έχουν συμβεί από τη στιγμή που έγινε η πρώτη αποκάλυψη.

Κι αυτά που είπε ο Αμερικανός έρχονται σε "κόντρα" με τους ισχυρισμούς της Deneuve, η οποία τάχθηκε κατά του πουριτανισμού και υποστήριξε ότι οι άντρες μπορούν " να την πέφτουν στις γυναίκες" και υπερ της σεξουαλικής ελευθερίας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top