"Στραβά" μπήκε το 2018 για την Αθηνά Ωνάση: Παντρεύεται ξανά ο Ντόντα

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ

Ράκος φαίνεται να είναι η Αθήνα Ωνάση στην αρχή της νέας χρονιάς μετά από μια είδηση που έφτασε στα αυτιά της. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα πορτογαλικών ΜΜΕ, ο πρώην  σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αρραβωνιάστηκε την Ντενίζ Σεβέρο και ο γάμος τους δεν είναι μακριά.

Μάλιστα, λέγεται ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη νέα του αγαπημένη, στην Πορτογαλία μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι που έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά το συναινετικό διαζύγιο από τη χρυσή κληρονόμο.

Εκτός όμως από αυτό η 32χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει με το αγαπημένος της άλογο που της έχει χαρίσει πολλές νίκες. Σύμφωνα με τους γιατρούς η λύση για το άλογό της που πάσχει από μυασθένεια είναι η ευθανασία, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να το ακούει.

Παράλληλα, η ίδια θέλει να κάνει το απόλυτο restart στη ζωή της, πουλώντας τη βίλα της στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο Ganzendreef στο Oud-Turnhout, στα σύνορα με την Ολλανδία όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Het Laatste Nieuws.

«Το σπίτι είναι 750 τετραγωνικών μέτρων, έχει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, μπαρ, αίθουσα κινηματογράφου, ξενώνα, πισίνα, σάουνα και δωμάτιο πανικού», αναφέρει ο κτηματομεσίτης που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου, προς 1,75 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top