Βάσω Λασκαράκη: Συμβουλευτήκαμε ειδικό για το πώς θα πούμε στο παιδί για το διαζύγιο

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

Βάσω Λασκαράκη για διαζύγιο

Για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που ανακοινώθηκε με μια επιστολή προς τα μέσα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

"Παλαιότερα ήμουν οξύθυμη, νευρική και κάποιες φορές ίσως αφοριστική. Από τότε που έγινα μητέρα άλλαξα πολύ. Γενικά δεν παραιτούμαι εύκολα ως άνθρωπος και παλεύω για κάτι όταν το πιστεύω. Θέλω να ξέρω ότι έχω εξαντλήσει τα περιθώρια για να φτάσω σε μια απόφαση. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής", είπε αρχικά η ηθοποιός για την απόφασή της να χωρίσει μετά από 8 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου.

Αναφορικά με τις δυσκολίες ενός διαζυγίου και το πώς το ανακοίνωσαν στην 4χρονη κόρη τους, Εύα, είπε: "Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, παίρνεις μια συνειδητή απόφαση. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πώς θα διαχειριστείς την απόφασή σου σε σχέση με το παιδί, καθώς εμείς ήμασταν γονείς και όχι απλά ένα παντρεμένο ζευγάρι. Συμβουλευτήκαμε ειδικό για το πώς θα μεταφερθεί όλο αυτό στο παιδί. Στη σχέση μας πάντα κινούμαστε με βάση το καλό του παιδιού. Στο παιδί λες την αλήθεια με όσο πιο απλά λόγια μπορείς, για να την κατανοήσει, γιατί πρέπει να κατανοήσει τη νέα κατάσταση. Τα παιδιά διαισθάνονται και καταλαβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόμαστε. Δεν είναι τι θα πεις σε ένα παιδί, αλλά τι αισθάνεται και εισπράττει εκείνο. Τα παιδιά από βρέφη πιάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα".

Και συνέχισε: "Δεν διαβάζω τίποτα και δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται. Καθένας μπορεί να λέει το οτιδήποτε για τον οποιοδήποτε. Είναι δικαίωμα του. Δεν θα καθόμουν ποτέ να κάνω λαϊκό δικαστήριο για το τι πήγε στραβά στο γάμο μου. Σίγουρα είναι στενάχωρο και δεν είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης θέλαμε να έχει αυτή την κατάληξη η ιστορία μας. Στη ζωή όμως δεν υπάρχει πάντα happy end. Μόνο εγώ και ο Γιάννης ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη και ποια είναι η αλήθεια. Και αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς".

Όσο για το πώς είναι η σχέση με τον πρώην σύζυγό της σήμερα; "Ξέρεις ποιο είναι το αστείο σε τέτοιες καταστάσεις; Οι τριβές υπάρχουν μέχρι να πάρεις απόφαση να χωρίσεις. Μετά το χωρισμό βλέπεις τα πράγματα πιο απλά και καθαρά. Ο Γιάννης θα είναι πάντα ο πατέρας του παιδιού μου. Οι τρεις μας θα είμαστε πάντα οικογένεια. Εγώ εκτιμώ πράγματα στον Γιάννη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πάντα θα έχουμε στήριγμα ο ένας τον άλλον και για την Εύα και για εμάς. Και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάνε τα ζευγάρια όταν χωρίζουν. Δεν πρέπει να πετάμε τα καλά στοιχεία ενός ανθρώπου. Ό,τι κι αν συμβεί είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε και επιλέξαμε να κάνουμε οικογένεια", δήλωσε.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top