Ξανθιά τραγουδίστρια έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Harry

Έντονο το φλερτ ανάμεσά τους

Ξανθιά τραγουδίστρια έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Harry

Μπορεί η τραγουδίστρια των “Saturdays”, Mollie King πριν από δύο μή��ες να είχε μείνει με ραγισμένη της καρδούλα της γιατί την άφησε στα κρύα του λουτρού το μοντέλο των Dolce & Gabbana, David Gandy, όμως τώρα όλα δείχνουν ότι βρήκε αντικαταστάτη.

Και τι αντικαταστάτη; Γαλαζοαίματο. Μιλάμε φυσικά για τον πρίγκιπα Harry, τον οποίο οι φήμες θέλουν να είναι γοητευμένος από την όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια.

Διάφορα μάτια… μαρτυριάρικα έχουν δει το ζευγαράκι να φλερτάρει και να διασκεδάζει σε γνωστά clubs του Λονδίνου τις τελευταίες εβδομάδες.

Φίλοι πάντως του ζευγαριού λένε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Mollie προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι πολύ φρέσκια η σχέση τους, αλλά είναι τρελοί ο ένας για τον άλλο», υποστηρίζουν φίλοι του πρίγκιπα που θέλουν να τον δουν να τακτοποιείται κι αυτός μετά από τον μεγάλο του αδελφό.

Οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2010 σε ένα τουρνουά Πόλο, όπου λάμβανε μέρος ο πρίγκιπας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Mollie, που μοιάζει εξαιρετικά με την πρώην του πρίγκιπα χώρισε από τον καλό της, λόγω απόστασης και πριν από λίγες μέρες ο πρίγκιπας Harry είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ότι ήταν δύσκολο να βρει την αγάπη.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι συνθήκες ωρίμασαν και οι δυο τους είναι πλέον έτοιμοι να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα. Τώρα αν ο έρωτας αυτός θα οδηγήσει και σε έναν δεύτερο πριγκιπικό γάμο, τι να σας πούμε κι εμείς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top