Πόσων χρονών γίνεται σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Μάθε τα πάντα για την δημοφιλή ηθοποιό

Πόσων χρονών γίνεται σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;
Στα 43 μπαίνει από σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που έχει τα γενέθλιά της! Από τα ξημερώματα κιόλας, η αγαπημένη ηθοποιός δέχεται «βροχή» ευχών στο Facebook και το Twitter της.

«Την λέω την ηλικία μου. Δεν είναι τόσο σοβαρό πια. Αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μ' αρέσει», έχει δηλώσει η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2009, οπότε και αποκάλυψε ότι είναι 40άρα.

Η Αλεξάνδρα είναι αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο την σεζόν 1993 – 1994, στην «Μαρκησία του Λιμανιού» σε σκηνοθεσία Δ. Έξαρχου και από τότε δεν έλειψε στιγμή από το σανίδι. Τελευταία της παράσταση ήταν το «Στο Ψυγείο», σε σκηνοθεσία Λ. Γιοβαννίδη, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει σε αθηναϊκή σκηνή!

Από τις πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς, η Αλεξάνδρα έγινε ευρύτερα γνωστή και μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, με πρώτη το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Η Σκιά του Χρήματος» (1991 – 1992). Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές την έχουν απολαύσει στα «Λάμψη», «Πάτερ Ημών», «Δύο Ξένοι», «Κόκκινο Δωμάτιο», «Οι Αταίριαστοι», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Μια Στιγμή Δυό Ζωές», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Η Γενιά των 592 ευρώ», ενώ αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στους «Βασιλιάδες» του Mega.

Στο βιογραφικό της έχει και ρόλους σε κινηματογραφικές επιτυχίες, τις «Safe Sex», «Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας» και «45 m2».

Λαμπερή και με τέλεια σιλουέτα (την οποία έχει αποκαλύψει πως διατηρεί με hot yoga και ποδήλατο), η δημοφιλής ηθοποιός έγινε η μούσα του ελληνικού σχεδιαστικού δίδυμου Celebrity Skin, με τις φωτογραφίες της να κοσμούν ελληνικά αλλά και ξένα περιοδικά

Τον Οκτώβριο του 2011, η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Μητρογιάννη, με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ σε συνεντεύξεις της δεν έχει κρύψει την επιθυμία να γίνει μανούλα! Μάλιστα, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της, η ηθοποιός ζήτησε αντί για δώρα γάμου, να δοθούν χρήματα σε ίδρυμα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top